AKTIVITETER

OPLYSNING

DET GØR VI

Gennemgående for alle vores arrangementer og aktiviteter er en deltagerorienteret tilgang, hvor vi inviterer deltagere til at tage aktiv del i både diskussioner og øvelser. Dette gør vi gennem dialogbaseret øvelser, hvor refleksioner, frustrationer, undren og succeser har plads. Vi skaber et læringsrum, der gør os klogere på hinanden så vi kan komme den strukturelle diskrimination og hverdagsracisme til livs. 

Vi fokuserer på den usynlige strukturelle diskrimination - hvordan det opleves for den diskriminerede at blive udelukket, overset, stereotypiseret eller kategoriseret. Derfor deler vi også personlige udfordringer og oplevelser, som taler ind i problematikken om hverdagsracisme. 

Vi tror på, at vi som mennesker konstant skal udfordres til at reflektere over vores handlinger og positioner, for at blive bevidste om, hvilke samfundsstrukturer vi indgår i, og hvordan vi kan gøre op med dem, som har negative konsekvenser. 

Vi afholder løbende debatarrangementer, som sætter fokus på forskellige perspektiver og aktuelle problemstillinger i kampen mod strukturel diskrimination.

 

Til disse inviterer vi en forsker, debattør eller anden relevant aktør, til at give et oplæg, hvorefter vi aktiverer publikum til at deltage i debatten.

Vi udbyder to forskellige workshops om hverdagsracisme og magtforhold

 

Sammen mod Racisme

 
I samarbejde med 
Mellemfolkeligt Samvirke

Kontakt

 

Adresse
Fælledvej 12, 2200 Kbh N

Email
wearetogetheragainstracism@gmail.com

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now